Together - Lleja Jurisic Marko Mandic © Matija Lukic.jpg

Together

Leja Jurisic & Marko Mandic

Blauwe Zaal
SPRING in Autumn

“De magie van zes uur durend intens samenzijn” – RTV Slovenia *****

In deze zes uur durende voorstelling gaat het geweldige acteursduo Lleja Jurišić & Marko Mandić in op het eeuwige ideaal in de podiumkunsten en tevens de onoplosbare kwestie in de politiek: wat betekent het om samen te zijn en hoe moeten we samen zijn? Op een soundtrack die de hele muziekgeschiedenis omvat, van klassiek tot pop, zijn we getuige van een intense maar ook luchtige voorstelling over het samenzijn van twee figuren. Het is gewaagd, grappig, menselijk, intelligent en politiek en verveelt geen moment. Een must-see in deze tijd die zo gericht is op individualiteit. In- en uitlopen mag!

credits
Gecreëerd door Leja Jurišić and Marko Mandič, in samenwerking met regisseur Bojan Jablanovec en auteur Semira Osmanagić, productie: Pekinpah & Via Negativa, coproductie: Kino Šiška, foto: Matia Lukic. 

Stadsschouwburg Utrecht en SPRING presenteren de nieuwste voorstellingen op de grens van dans en theater van nationale en internationale makers. Er zijn ook voorstellingen te zien in Theater Kikker, Werkspoorfabriek en Het Huis Utrecht.

• Bekijk het hele programma op www.springutrecht.nl.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]