19052021_TheFutureIsNow#9©DorienHein-4742.jpg
the_future_is_now_2©dorienhein-0934.jpg
19052021_TheFutureIsNow#9©DorienHein-4811a_3456.jpg

The Future is Now #10

Talent van het moment

‘The future is now’ is ons minifestival, waarbij wij jonge talentvolle makers een podium geven om een korte voorstelling te laten zien. Nu is het podium tijdens dit festival juist níet de plek waar de acts te zien zijn. Het bijzondere aan ‘The future is now’ is namelijk, dat de voorstellingen plaatsvinden door het gehele gebouw. In vorige edities presenteerden we bijvoorbeeld cabaret in de kantoortuin, een band in de artiestenfoyer en kleinkunst in de laad- en losruimte.

Waar de artiesten deze editie spelen houden wij nog geheim tot de dag zelf. Kom kijken naar deze theatrale tour en maak niet alleen kennis met de makers van de toekomst, maar ook met bijzondere locaties in de schouwburg.

foto's: Maartje Kloeg | Dorien Hein

 • EVA

  EVA = Eva Bos. Samen met haar powerteam van muzikanten wil ze mensen raken. Met haar rauwe, kwetsbare en tegelijk komische verhalen pakt ze iedereen bij de lurven en zorgt deze rasoptimistische levensverbeteraar ervoor dat je jouw dromen achterna jaagt wanneer jij de zaal weer verlaat. Deze verhalen worden gecombineerd met prachtige muziek die perfect haar oh zo herkenbare gevoelens vertalen. Tijdens The Future is Now #10 speelt EVA haar voorstelling ‘Leven²’.

  Toetsen: Sander Bos, contrabas: Jory de Kort, viool: Jet Verkade, tekst, spel, zang, gitaar & ukelele: Eva Bos

   

 • Klaas Prins

  Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma erachter komt dat hij niet meer in God gelooft.

  Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte coupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien.

  Tijdens The Future is Now speelt cabaretier en muzikant Klaas Prins zijn voorstelling Exodus. Waarin hij op zoek gaat naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je ervan af?"

 • Tosca & Fiona

  Tosca & Fiona laten tijdens The future is now #10 een dynamisch dansduet zien op een bijzondere plek binnen Stadsschouwburg Utrecht, waar jij nog nooit dans hebt gezien.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]