Het eind van het begin van het einde - Liggend 2 - © Kurt van der Elst-klein.jpg
Het eind van het begin van het einde - Liggend 1 - © Kurt van der Elst-klein.jpg
Het eind van het begin van het einde liggend - Theater Artemis - © Henk Claassen.jpg

Het eind van het begin van het einde 8+

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel, hetpaleis

Een voorstelling in z’n achteruit

Onder een dik pak sneeuw zou een voorstelling te zien moeten zijn. Althans, dat zeiden ze bij de kassa toen we de kaartjes kochten. Plotseling dwarrelen er sneeuwvlokjes omhoog en komt er iets tevoorschijn dat lijkt op een lege toneelvloer. Is dit het begin? Is dit het einde? Hallo…?

De voorstelling begint waar normaal alle anderen eindigen: acteurs gaan naar huis en alle spullen worden in de vrachtwagen gestopt. Klaar om door te rijden naar het volgende theater. Maar wat als er ondertussen helemaal geen theaters meer zijn? Misschien is het allerlaatste verhaal nog te redden of is er zelfs een weg terug. Wie helpt er mee?

credits
regie: Jetse Batelaan, spel: Gina Beuk, Elias De Bruyne, Goele Derick, Joep van der Geest, Julia Ghysels, Lucas van der Vegt, Willemijn Zevenhuijzen, decor en licht: Theun Mosk, kostuums: Liesbet Swings, coproductie Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel, hetpaleis, foto's: Kurt Van der Elst

  • Batelaan is erin geslaagd om tijdens de coronacrisis een grootschalige productie te realiseren die ook nog eens urgent reflecteert op de periode waarin er maandenlang geen theater was.

    De Standaard -
  • Dit alles gebundeld in een waanzinnige theaterervaring; Batelaan overtreft zichzelf in ambitie en radicaliteit. En in verbeelding, natuurlijk.

    De Morgen -
Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]