Happy Hour

mugmetdegoudentand

Blauwe Zaal
Toneel

Komische voorstelling over populistische mannen, hun echtgenotes en drie actrices

Sinds 1985 legt Mugmetdegoudentand de tijdgeest onder de loep in humoristische en intelligente voorstellingen. ‘Happy Hour’ is een komisch en dramatisch stuk over populistische mannen, hun echtgenotes en drie actrices. Drie belangrijke heren komen maandelijks bij elkaar in een chique bar. Ze praten over het leven, de wereld en maken zich op om belangrijke beslissingen te nemen. Al gauw knallen de champagnekurken, gaan de jasjes uit en lopen de emoties hoog op. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die? Happy Hour is al bijna voorbij.

credits
teksten: Franky Ribbens, Sheila Sitalsing en Rebekka de Wit, regie: Lies Pauwels, spel: Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen, www.mugmetdegoudentand.nl

  • “Als het Muiderslot en de Afsluitdijk tot het nationaal erfgoed behoren, dan mag Mugmetdegoudentand ook wel eens op die lijst.”

    Dagblad van het Noorden -
  • Theater dat op een zo vrolijke en toch ook inhoudelijke manier naar de eigen wereld (en de belangen daaromheen) kijkt, dat zie je niet zo vaak.

    de Volkskrant -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]