Happy Hour

mugmetdegoudentand

Blauwe Zaal
Toneel

Barpraat, oplopende emoties en knallende kurken

Drie vrouwen ontmoeten elkaar in een exclusieve bar. Het is Happy Hour. Al snel lopen de emoties hoog op. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die? Hoe het afloopt is in nevelen gehuld. Blijft humor hun sterkste wapen, of slaat een nieuwe realiteit gaten in hun overtuiging? Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen zetten de boel op stelten in een hilarische en verontrustende voorstelling over populisme.

credits
van en met: Lineke Rijxman, Malou Gorter, Rosa van Leeuwen, met medewerking van Margo Verhoeven, tekst: Rebekka de Wit, Sheila Sitalsing, Lineke Rijxman en Joan Nederlof, eindregie Ola Mafaalani, www.mugmetdegoudentand.nl

  • “Als het Muiderslot en de Afsluitdijk tot het nationaal erfgoed behoren, dan mag Mugmetdegoudentand ook wel eens op die lijst.”

    Dagblad van het Noorden -
  • Theater dat op een zo vrolijke en toch ook inhoudelijke manier naar de eigen wereld (en de belangen daaromheen) kijkt, dat zie je niet zo vaak.

    de Volkskrant -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]