Fabian Franciscus - Kleine Wereld (Hans Dekker) 1.jpg

Kleine Wereld

Fabian Franciscus

Blauwe Zaal
Cabaret

"Vroeger zat ik daar dan, lekker bang te zijn in mijn eigen kleine autistische wereldje. Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en ik was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook hardop tegen mezelf. Vaak ook op straat of bij een druk stoplicht. Maar ook best wel benauwd, angstig en restrictief, zo’n kleine wereld. Daarom ging ik toch maar eens op zoek naar een lekker nuchtere vorm van no-nonsense zelfacceptatie. Zo een waarbij je ook gewoon lekker hard (om jezelf) kan lachen. Om zo, na veel ‘coaching’ en therapieën steeds meer mijn eigen krachten in plaats van belemmeringen te zien.

Uiteraard wordt er weer heel veel gelachen in mijn nieuwe show. Maar zou het óók niet mooi zijn als de bezoekers, of ze nu zelf wel of totaal geen ‘aandoening’ hebben, na de show zichzelf ook een beetje van een andere kant kunnen belichten?" (Fabian Franciscus)

regie: Pieter Bouwman, foto: Hans Dekker, www.fabianfranciscus.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]