foto Sjoerd Derine.jpg
foto Syvix Raw.jpg
FUNK IRC liggend.png

Funk.IRC: don't lose the Funk

Illusinary Rockaz Crew

Ieder jaar organiseert Illusionary Rockaz Company een evenement in de Stadsschouwburg, dat bekend staat als Funk.IRC. Dit is een spectaculaire avond waarop IRC een ode brengt aan de muziek en dans die de groep inspireert en groot heeft gemaakt. Dit jaar is er een speciale editie met inspirerende en aangrijpende showcases aangepast aan de huidige coronamaatregelen.

Funk.IRC: don't lose the Funk
Door de nieuwste coronamaatregelen heeft Illusionary Rockaz Company aanpassingen gemaakt in de originele vorm van het evenement. Normaliter vindt er een jam plaats waar een belangrijk element van de straatdanscultuur een plek krijgt: de cyphers. Een cypher is een ruimte voor community building. Het gaat om creativiteit, individualiteit, concurrentie, gelijkheid, delen en uitbreiden van kennis. Een plek om energie te delen en de kunst te bevorderen.

Tijdens deze speciale editie hebben zij een weg gevonden waarin zij nog steeds samen kunnen komen en de cypher-cultuur kunnen eren. IRC geeft met 'Funk.IRC: don’t lose the Funkeen kans aan nieuwe makers om hun talent en harde werk voor publiek te tonen. De avond bestaat uit showcases waarin thema’s als het zoeken naar je roots, de bron van je levensenergie en de balans tussen heden en verleden aan bod komen. Daarnaast zal IRC’s veelzijdige choreograaf en danser Shailesh Bahoran een improvisatie-stuk vertonen: een conversatie in lichaamstaal met andere dansers die draait om ontmoeting en verbinding.

Het aangepaste tijdschema voor de avond maken we zo snel mogelijk bekend.

foto's: Sjoerd Derine, Syvix Raw

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]