luisterbar_21nov2020©dorienhein-3283.jpg

De Luisterbar

DJ Kardi Paseyan

Blauwe Zaal
Club NU Muziek

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren blijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht.

In stilte een cocktail drinken, terwijl je geniet van écht luisteren naar dj’s die de meest bijzondere/obscure/gave platen draaien van begin tot eind. Een unieke, nieuwe ervaring, geïnspireerd door Japanse listening bars, waarbij we onze snelle wereld even laten voor wat het is.

DJ Kardi Paseyan gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld met verhalen en contexten. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind.

Kardi Paseyan is een Utrechts DJ collectief bestaande uit Joost van Vlimmeren en Milan van Keulen. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen. De Luisterbar wordt gepresenteerd door Milan van Keulen. 

• Iedere maand een nieuwe Luisterbar en een nieuwe ervaring. Ook te beluisteren op 18 oktober en 29 november.

 

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]