simonekeinsma.jpg
hellodolly-cast.jpg

Hello Dolly

Met Simone Kleinsma, Freek Bartels, Paul de Leeuw, e.v.a.

Douwe Egbertszaal
Musical

De legendarische musicalcomedy 'Hello Dolly!' is met maar liefst vijf verschillende producties en veertien Tony Awards een van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit. 'Hello Dolly!' vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te regelen, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor… haarzelf.

een suikertaart van een voorstelling
Simone Kleinsma: 'Ik heb het geluk gehad dat ik toevallig vorige zomer Bette Midler in de voorstelling heb gezien. Het was fantastisch en zij is een groot voorbeeld. Dolly was altijd al één van de rollen op mijn wensenlijstje, het spelen van een charmante diva met een rits mannen die om mij heen dansen, een prachtig decor, kostuums, veren…alles erop en eraan. Een suikertaart van een voorstelling, heerlijk! Ik heb ja gezegd op deze rol omdat we met deze voorstelling alle glamour en grootsheid naar de Nederlandse theaters gaan brengen.'

credits
regisseur: Glenn Casale, choreografie: Daan Wijnands, spel: Simone Kleinsma, Freek Bartels, Marjolijn Touw, Paul de Leeuw, e.v.a. 

Tips

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!