Zzzzzondag_editie_febr2019©dorienhein-7339.jpg

Zzzzzondag - livestream

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn

We mogen jullie nog niet ontvangen, maar beginnen jullie wel enorm te missen en zijn eigenlijk niet meer te houden! Dan maar online! Het is een beetje kort dag maar we zetten alles op alles om zondag 7 maart, 16.00 uur, met leuke, interessante, lieve, mooie, gekke gasten in gesprek te gaan. Wij op het podium van Zindering en jullie thuis bij de buis. En zelfs de muziek gaat niet ontbreken want Lotte Velvet, winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival, komt haar talent tonen. Carola van Vliet neemt ons mee in de geheimen van het zelf biertjes brouwen. De Inspirator is Hajar Yagkoubi, voormalig jongerenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties. Marieke Koekkoek, nr 4 op de lijst van VOLT, schuift aan, evenals Nicolien Herblot, journalist, over het de strijd over asfalt (Amelisweerd). De Dansers geven een kijkje in hun repetitieproces. Hou de website en de FB pagina scherp in de gaten voor een update. Tot Zzzzzondag!

Wat je moet weten om de livestream te bekijken.

on demand
De verkoop van de kaartjes voor de livestream stopt op zondag 7 maart om 16.00 uur. Maar wanneer je een kaartje voor de stream hebt gekocht kun je de talkshow met dezelfde link nog terugkijken tot zondagavond 23.59 uur!

  • zinderende talkshow in Zindering

    Voor het vierde jaar op rij presenteren Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken elke eerste zondag van de maand een zinderende talkshow in Zindering. Met wie zij dit seizoen in gesprek gaan is pas kort ervoor bekend, want alles draait om de actualiteit. Ook dit seizoen worden de gesprekken afgewisseld met mooie muziek van een opkomende singer-songwriter. En elke editie schuift een Inspirator aan met een ode aan het allermooiste, bijzonderste, meeslependste en hoopgevendste, zodat je weer vol goede moed een nieuwe maand tegemoet kunt gaan.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]