Zzzzzondag_editie_febr2019©dorienhein-7339.jpg
Daan Roovers - website.jpg
Daan Roovers
Daan Roovers
Annette Bakker.jpg (1)
Annette Bakker r
Annette Bakker r
Opsporingsdramaturgie beeldmerk (1).jpg
de Politieacademie e
de Politieacademie e

Zzzzzondag - livestream

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn

Voor de derde keer Zzzzzondag! bij je thuis via een livestream. Oscar en Patrick gaan weer in gesprek met leuke, interessante, lieve, mooie, grappige en/of muzikale gasten. 

gasten zondag 2 mei
Filosoof Daan Roovers bekleedde twee jaar de eervolle functie van Denker Des Vaderlands. Samen met Patrick en Oscar blikt ze terug op deze tijd waarin de wereld opnieuw naar zichzelf leerde kijken én filosoferen we over een mogelijke toekomst. Utrechts stadsarcheoloog Annette Bakker vertelt in onze talkshow over de spectaculaire opgravingen ter hoogte van de Oudwijkerdwarsstraat, waar een Middeleeuwse nederzetting is ontdekt. Ze laat ons een paar unieke vondsten zien! Ook te gast is Dr. Nicolien Kop, psycholoog en lector Criminaliteitsbeheersing & Recherchekunde bij de Politieacademie. Zij vertelt over een nieuw experiment met dramaturgie als hulpmiddel bij de opsporing. Tot slot, schuift ook Sholeh Rezazadeh aan. Schrijfster De Hemel Is Altijd Paars. Een debuutroman met een poëtische ode aan de natuur, de liefde en vriendschap. De talkshow wordt deze zondag opgefleurd door de muzikale gast MEAU. Tot Zzzzzondag!

geschikt voor doven en slechthorenden
Door samenwerking met de (schrijf)tolken van Op 1 lijn (www.op1lijn.online) is het programma ook te volgen voor doven en slechthorenden, via een aparte link. Koop een kaartje via deze website en kies voor 'stream gebarentolk'. Op zondag 2 mei krijg je uiterlijk een half uur voor aanvang een aparte link toegestuurd. Voor vragen kun je op zondag tussen 15.00 en 16.00 uur contact opnemen via 030-2324125 of kassa@ssbu.nl.  

• blijf op de hoogte via de facebookpagina

teststream
Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over streaming. Je kunt de stream ook vantevoren testen: klik op deze link en vervolgens op de knop 'controleer' om de test-stream te starten.

on demand
De verkoop van de kaartjes voor de livestream stopt op zondag 2 mei om 16.00 uur. Maar wanneer je een kaartje voor de stream hebt gekocht, kun je de talkshow met dezelfde link nog terugkijken tot zondagavond 23.59 uur!

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]