Zzzzzondag_editie_febr2019©dorienhein-7339.jpg

Zzzzzondag - livestream

Op zondag 4 april, 16.00 uur, presenteren we rechtstreeks vanuit Zindering een nieuwe livestream van Zzzzzondag! Dat betekent lekkere muziek en mooie gesprekken met leuke, interessante, lieve, mooie of gekke gasten. Daar wil je natuurlijk bij zijn en dat kan gelukkig, al is het nog een beetje op afstand. Tot Zzzzzondag!

gasten op 4 april
Janneke Stegeman, voormalig Theoloog des Vaderlands, heeft het graag over macht en onmacht, recht en onrecht, wit en zwart, gender en seksualiteit en richt haar pijlen daarbij op de 'witte' en 'heteroseksuele mannen' die in haar ogen vaak de dienst uitmaken en de normen bepalen in de theologie. Janita Sassen won de Zilveren Camera in de categorie kunst cultuur en entertainment. Muzikant en beeldend kunstenaar Anna Lotte heeft het vermogen om met haar gitaar en loopstation de tijd stil te zetten. Haar teksten zet ze om in verfijnde bewoordingen en met haar moeiteloze en zuivere stem neemt ze je mee in haar muziek die betoverend werkt. De jonge denker Dilara Bilgiç komt vertellen over haar boek de 'Black Box Democratie'. Els Broens, universitair hoofddocent Diergeneeskunde en lid van het OMT geeft acte de présence en De Dansers zijn ook nog van de partij!

wat je moet weten om de livestream te bekijken

geschikt voor doven en slechthorenden
Door samenwerking met de (schrijf)tolken van Op 1 lijn (www.op1lijn.online) is het programma ook te volgen voor doven en slechthorenden, via een aparte link. Koop een kaartje via deze website en kies voor 'stream doventolk'. Op zondag 4 april krijg je uiterlijk een half uur voor aanvang een aparte link toegestuurd. Voor vragen kun je op zondag tussen 15.00 en 16.00 uur contact opnemen via 030-2324125 of kassa@ssbu.nl.  

on demand
De verkoop van de kaartjes voor de livestream stopt op zondag 4 april om 16.00 uur. Maar wanneer je een kaartje voor de stream hebt gekocht kun je de talkshow met dezelfde link nog terugkijken tot zondagavond 23.59 uur!

Luister naar de podcast van de vorige livestream aflevering.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]