YOUTUBE BATTLE

155 (naar een concept van IMPAKT)

Ga jij goed op een kind die in zijn eigen vlog van de zoldertrap af dondert, of ben je juist meer van bewegend beeld van heavy metal katten? Kom kijken hoe mensen elkaar finaal aftroeven door de meest grappige, vervelende, obscure of meest ontroerende YouTube-filmpjes te laten zien. Het publiek - jij dus - beslist telkens wie wint. Tussen de battles door zijn er geheel verzorgde verrassingsacts van 155 (eenvijfvijf), plus in de bonus: een abnormaal intermezzo van een special guest. Deze avond wordt georganiseerd door 155, Neerlandsch meest multimediale danscollectief, in samenwerking met Stadsschouwburg Utrecht.

Tring-actie!
Ben jij al weer te porren voor een voorstelling? Omdat we blij zijn dat we weer open zijn, geven we kaarten cadeau. Koop twee kaartjes voor de prijs van één! Bel de kassa: 030- 2302023 en gun jezelf een voordelig avondje uit! (deze actie is niet online verkrijgbaar).

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]