Wijn & Spijs - HOME EDITION

Restaurant Zindering

Foodprogramma

Proef de passie van de Spaanse keuken en verleidelijke vinos!

Haal Wijn & Spijs in huis met dit complete dinerpakket voor twee personen en waan je even in Spanje. Het pakket bevat een viergangenmenu (voor 2 personen) en vier kleine flessen wijn. Bij het pakket krijg je een QR-code die linkt naar een video met de bereidingsinstructies door chef-kok Remco Vellinga, en het verhaal achter de wijnen met gastheer-sommelier Isaac Kaemingk, Hans Janssen van Margaret Wines en natuurlijk een interview met de wijnmaker.

• Bekijk de smakelijke appetizer van onze chef-kok Remco en sommelier Isaak!

bijzonderheden
Het 'home-edition-pakket' is alleen te koop voor 2 personen of een veelvoud daarvan. Er is ook een vegetarisch-veganistisch menu verkrijgbaar. NB: Alleen per twee stuks verkrijgbaar: of vega of vlees/vis-variant. Geen combinatie mogelijk.

reserveren
Het pakket kan besteld worden tot en met 7 januari. Na je reservering neemt een medewerker van Zindering contact met je op om de details door te spreken. Speciale wensen, vegetarisch-veganistisch, allergieën, afhalen of thuisbezorgen (gratis).

afhalen
Het pakket kan tussen 12.00 en 20.00 uur worden afgehaald bij Stadsschouwburg Utrecht.

bezorgen
In de postcodegebieden 3500-3585, 3730-3732, 3700-3709, 3980-3981 kun je het pakket ook thuis laten bezorgen. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]