veneto basisbeeld met logo.jpg

Wijn & Spijs - HOME EDITION Veneto

Restaurant Zindering

Begin de lente met de sprankelende wijnen uit Veneto

Wijn & Spijs is hét programma-pakket voor wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Geen avond smaakt hetzelfde. Wat er aan wijn in het pakket zit, bepaalt wat er uit de keuken van Zindering thuis op je bord verschijnt. Typische smaken uit de wijnstreek met een eigenwijs vleugje Zindering.
Bij dit complete dinerpakket met viergangenmenu en bijpassende wijnen krijg je (een code met) filmpjes waarin gastheer-sommelier Isaac Kaemingk en de chefs van Zindering (Remco Vellinga, Ronald van der Vlis en Koen Lensink) je digitaal bijstaan met tips, informatie en inspiratie.

In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we online een gerenommeerde wijnmaker uit voor het verhaal achter een van de wijnen in het pakket. Rechtstreeks uit de wijnstreek bij je thuis aan de keukentafel.

De gerechten maak je eenvoudig af of hoef je alleen samen te stellen of op te warmen. Het pakket blijft gekoeld minimaal twee dagen goed zodat je het hele weekend kunt genieten. De wijn blijft een verrassing, de inhoud van de box kun je hieronder vinden.

bekijk de appetizer

bijzonderheden
Het 'home-edition-pakket' is alleen te koop voor 2 personen of een veelvoud daarvan. Ook het vegetarische menu is voor twee personen. Er kan geen pakket besteld worden dat voor 1 persoon vegetarisch is. Helaas kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt voor allergieën of dieetwensen. Het ‘home edition pakket’ van Wijn & Spijs kan besteld worden t/m donderdag 18 maart 12 uur.

 • afhalen of thuisbezorgen (€ 5)

  Omdat onze bezorgdienst maar een maximaal aantal pakketten kan afleveren op één dag, vragen we je je pakket indien mogelijk zelf af te komen halen. Dat kan op vrijdag 19 maart tussen 14.00 en 18.00 uur en op zaterdag 20 maart tussen 11.00 en 17.00 uur bij Stadsschouwburg Utrecht.

  thuisbezorging € 5
  Levering aan huis is alleen mogelijk in de stad Utrecht en in de postcodegebieden 3730-3732, 3700-3709, 3980-3981. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

 • inhoud van het pakket

  vlees/vis variant:

  • crostini, kippenlevertjes, salie, prosciutto San Daniele
  • malfatti, spinazie, radicchio di treviso, ricotta, parmezaanse kaas, salieboter 
  • zeeduivel, pancetta, tuinbonen, citroen, salie
  • 
  formaggio: gorgonzola dolce, Twentse bunkerkaas

  vegetarische variant:

  • crostini, doperwten, stracchino, paprika, courgette
  • malfatti, spinazie, radicchio di treviso, ricotta, parmezaanse kaas, salieboter 
  • asperges, tuinbonen, messenklever, salie
  • formaggio: gorgonzola dolce, Twentse bunkerkaas

   

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]