Wijn & Spijs - HOME EDITION Sauvignon

Restaurant Zindering

Een mondiaal eerbetoon aan Sauvignon Blanc

Wijn & Spijs is hét programmapakket voor wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Geen avond smaakt hetzelfde. De wijnen in het pakket inspireren wat er vanuit de keuken van Zindering thuis op je bord verschijnt. Zorgvuldig samengestelde combinaties vol harmonieuze smaken met een eigenwijs vleugje Zindering.
Bij dit complete dinerpakket met viergangenmenu en bijpassende wijnen krijg je (een code met) filmpjes waarin gastheer-sommelier Isaac Kaemingk en de chefs van Zindering (Remco Vellinga, Ronald van der Vlis en Koen Lensink) je digitaal bijstaan met tips, informatie en inspiratie.

In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines selecteren we de wijnen in het pakket en laten we je kennismaken met een van de wijnmakers. Rechtstreeks uit de wijnstreek bij jou aan tafel.

De gerechten maak je eenvoudig af of hoef je alleen samen te stellen of op te warmen. Het pakket blijft gekoeld minimaal twee dagen goed zodat je het hele weekend kunt genieten. De wijn blijft een verrassing, de inhoud van de box vind je hieronder.

bijzonderheden
Het 'home-edition-pakket' is alleen te koop voor 2 personen of een veelvoud daarvan. Ook het vegetarische menu is voor twee personen. Er kan geen pakket besteld worden dat voor 1 persoon vegetarisch is. Helaas kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt voor allergieën of dieetwensen. Het ‘home edition pakket’ van Wijn & Spijs kan besteld worden t/m donderdag 15 april 12 uur.

 • afhalen of thuisbezorgen (€ 5)

  Omdat onze bezorgdienst maar een maximaal aantal pakketten kan afleveren op één dag, vragen we je je pakket indien mogelijk zelf af te komen halen. Dat kan op vrijdag 16 april tussen 14.00 en 18.00 uur en op zaterdag 17 april tussen 11.00 en 17.00 uur bij Stadsschouwburg Utrecht.

  thuisbezorging € 5
  Levering aan huis is alleen mogelijk in de stad Utrecht en in de postcodegebieden 3730-3732, 3700-3709, 3980-3981. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

 • de inhoud van de box

  vegetarisch
  • voorgerecht: pittige tofu met een salade van verse peulgroentes, groene asperges, zeekraal en een sesamvinaigrette
  • tussengerecht: doperwtencreme met zuring en geitenkaaskrokantjest
  • hooofdgerecht: gevulde aubergine met spinazie, ricotta, ingelegde mango en een kokos-dal met naan
  • kaas: robiolla tres latti (geit, schaap, koe) & crottin chavignoln affiné AOP (geit)

  vis/vlees
  • voorgerecht: wilde gamba’s met een salade van verse peulgroenten, groene asperges, zeekraal en een sesamvinaigrette
  • tussengerecht: kreeftenbisque met gegrilde kalfsentrecote en sparren-topjes
  • hoofdgerecht: gevulde aubergine met spinazie, ricotta, ingelegde mango en een kokos-dal met naan
  • kaas: robiolla tres latti (geit, schaap, koe) & crottin chavignoln affiné AOP (geit)

  en iets lekkers voor bij de koffie.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]