Wijn & Spijs - HOME EDITION Deluxe

Restaurant Zindering

Zindering
Foodprogramma

Een bijzonder smaakvolle exclusieve Wijn & Spijs Home Edition waarbij, zoals altijd, de wijnen bepalen wat er vanuit de keuken van Zindering thuis op je bord verschijnt. Het is voorlopig de laatste, daarom pakken we uit met een Deluxe Box: meer inhoud dan ooit en wijnen waar we allemaal blij van worden zoals Chablis, Sancerre en Barolo. We verklappen hieronder alle wijnen, het menu blijft een verrassing!

Onze brigade laat je niet alleen. Gastheer-sommelier Isaac Kaemingk en chefs Remco Vellinga, Ronald van der Vlis en Koen Lensink staan je digitaal bij in filmpjes met tips, informatie en inspiratie. De wijnen in het pakket (twee halfjes, twee hele) zijn geselecteerd in samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines. We laten je kennis maken met een van de wijnmakers. Rechtstreeks uit de wijnstreek bij jou aan tafel.

De gerechten maak je eenvoudig af of hoef je alleen samen te stellen of op te warmen. Het pakket blijft gekoeld zeker twee dagen goed zodat je het hele weekend kunt blijven genieten. De wijnen van deze Deluxe-editie blijven de hele week goed op smaak ;)

bijzonderheden
Het 'home-edition-pakket' is alleen te koop voor 2 personen of een veelvoud daarvan. Ook het vegetarische menu is voor twee personen. Er kan geen pakket besteld worden dat voor 1 persoon vegetarisch is. Helaas kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt voor allergieën of dieetwensen. De Wijn & Spijs ‘Home Edition Deluxe Box’ kan besteld worden tot donderdag 20 mei 12 uur.

de wijnen
Sabaté i Coca, Mosset Corpinnat Brut Nature 2015
Sébastien Dampt, Chablis 2019
Domaine Philippe Raimbault, Sancerre les Godons 2019
Cascina Bongiovanni, Barolo 2015

  • afhalen of thuisbezorgen (€ 5)

    Omdat onze bezorgdienst maar een maximaal aantal pakketten kan afleveren op één dag, vragen we je je pakket indien mogelijk zelf af te komen halen. Dat kan op vrijdag 21 mei tussen 14.00 en 18.00 uur en op zaterdag 22 mei tussen 11.00 en 17.00 uur bij Stadsschouwburg Utrecht.

    Thuisbezorging € 5
    Levering aan huis is alleen mogelijk in de stad Utrecht en in de postcodegebieden 3730-3732, 3700-3709, 3980-3981. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]