1710-Rayen Panday - Trigger (Daniel J Ashes) (1).jpg

Trigger

Rayen Panday

Douwe Egbertszaal
Cabaret

Rayen dwingt lachsalvo’s af. Hij vertelt op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle, manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. 

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Geniet van deze charmante verhalenverteller en zijn heerlijke nummers, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

testen voor toegang
Deze voorstelling maakt deel uit van een reeks testevenementen in april die onderzoeken hoe de culturele sector weer veilig open kan. Wil je erbij zijn, bereid je dan goed voor. Bezoekers hebben een ticket op naam nodig, én moeten een negatief testbewijs kunnen laten zien. Een test regel je via www.testenvoortoegang.nl. Selecteer daar het proefevenement dat je bezoekt, en plan een testafspraak in.
Op www.testenvoortoegang.nl vind je ook een uitgebreide algemene FAQ met veelgestelde vragen over de pilotevenementen, de testlocaties en de controle van je bewijs. Lees die goed door.

  • Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid (recensie vorige programma)

    NRC ★★★★ -
Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]