fd090c50-85c7-470f-b693-1e36310d8ce6 (1).JPG
017ece0f-2247-4c9f-b511-13f5049a5b1f (1).JPG

Theater Na de Dam | TelefoonTheater

Jongeren i.s.m. Jeugdtheaterschool Utrecht

Samen herdenken. Ook nu. Op 4 mei kunnen we niet in theaters bijeenkomen om samen de herdenking voort te zetten. Terwijl juist nu het delen van verhalen belangrijk is. Verbinding maken met elkaar. Theater is een beleving in het hier en nu, een samenzijn waarin de verbeelding en reflectie vrij spel hebben. Misschien hebben we daar de theaterzaal nu niet voor nodig. Want stel je voor dat je de theaterbeleving voor één keertje zelf oproept: gewoon thuis via de telefoon. Speciaal voor Theater Na de Dam schrijven vijf jongeren een monoloog die inhoudelijk over de Tweede Wereldoorlog gaat.

De monologen worden in tijdsloten gespeeld. Je koopt een ticket voor een bepaald tijdslot. Vanaf 20.15 is er elke 10 minuten een nieuw tijdslot. Bij aanvang van jouw gekozen tijdslot word je gebeld door een anoniem nummer. Dit is van een van de deelnemende jongeren die klaar is om zijn of haar monoloog voor jou te spelen. Je krijgt 1 monoloog op het opgegeven nummer te horen. Wil je verschillende monologen horen, koop dan kaartjes voor verschillende tijdslots. Kaarten kosten € 2 per monoloog en zijn verkrijgbaar tot dinsdag 4 mei 15.00 uur.

let op
Om je te kunnen bellen hebben we je telefoonnummer nodig! Klik op de link onder 'persoonlijke gegevens wijzigen' in de bevestigingsmail van je bestelling en vul daar je telefoonnummer in. Je nummer wordt alleen gedeeld met Jeugdtheaterschool Utrecht en zal na de voorstelling meteen verwijderd worden. Het zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Heb je vragen op 4 mei tijdens de voorstelling? Bel dan met 030 20 14 846.

  • over TelefoonTheater

    TelefoonTheater werd in maart bedacht door Jeugdtheaterschool Utrecht om jongeren tussen de 12 en 18 jaar een podium te bieden. Niet fysiek op de vloer, maar live via de telefoon. Zowel Stadsschouwburg Utrecht als Jeugdtheaterschool Utrecht vinden het belangrijk jongeren juist nu een stem te geven. 33 jongeren werden gecoacht bij het schrijven en uitvoeren van hun eigen monoloog.

    Theater na de Dam is een landelijk initiatief waarbij in heel Nederland voorstellingen worden gespeeld na de dodenherdenking op de Dam.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]