TheFutureIsNow_SSBU©dorienhein-5252.jpg
Luuk Lenders 2 - Leon Lenders.jpg
serioos.jpg

The future is now #9

Serióós, Marjon Moed, Luuk Lenders en Oscar Smit

‘The future is now’ is ons minifestival, waarbij wij jonge talentvolle makers een podium geven om een korte voorstelling te laten zien. Nu is het podium tijdens dit festival juist níet de plek waar de acts te zien zijn. Het bijzondere aan ‘The future is now’ is  dat de voorstellingen plaatsvinden door het gehele gebouw. In vorige edities presenteerden we bijvoorbeeld cabaret in de kantoortuin, een band in de artiestenfoyer en kleinkunst in de laad- en losruimte.

Waar de artiesten deze editie spelen houden wij nog geheim tot de dag zelf. Kom kijken naar deze theatrale tour en maak kennis met de makers van de toekomst op aparte plekken in de schouwburg.

‘The future is now’ #9 is mede georganiseerd door het programmapanel van Club NU
foto's Luuk Lenders: Margriet Cloudt, Leon Lenders

 • Oscar Smit

  Jarenlang ploetert Oscar Smit al rond in de krochten van de theaterwereld, als hij eind 2019 dan toch zijn grote doorbraak beleeft. Maar als zijn eerste landelijke theatertour goed en wel is begonnen, slaat Corona genadeloos toe. Nu is Oscar terug.
  “Oscar heeft duidelijk veel ervaring opgedaan in het stand-up comedycircuit. Hij speelt knap in op de actualiteit, heeft een hoge grapdichtheid en een goede timing.”  - Jury Groninger Studenten Cabaret Festival.

 • SERIÓÓS

  SERIÓÓS raakt de genres dans, theater, en performance en kaart serieuze onderwerpen aan met een korreltje zout. Door middel van ontspanning creëren wij ruimte om iets te mogen vinden van actuele kwesties. Wij zijn op zoek naar het creëren van een gezamenlijk ritme en pulse van performer en publiek, want deel uitmaken van een veelheid zorgt voor het gevoel van verbondenheid: inclusiviteit. SERIÓÓS brengt een lach op je gezicht, maar is bloedserieus!

 • Luuk Lenders

  Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, voetenpercussie, mini-mondharmonica, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd. Als verzamelaar van fluiten heeft hij van alles te fluiten en te vertellen. De Arabische herdersfluit ruist als een woestijnwind, de Ierse whistle zingt als een nachtegaal en de Zweedse boventoonfluit rockt als een Elvis. Tijdens 'The Future is Now' zal Luuk een glimp laten zien en horen van zijn nieuwste werk, onder de noemer 'Bellen en het Beest'.

 • Marjon Moed

  Marjon Moed is een Utrechtse maker die met alles wat ze doet wil bijdragen aan de dag dat alles goedkomt. Dit doet ze door het maken van theater, documentaires en bedenken van creatieve concepten over uiteenlopende thema’s. Speciaal voor de ‘The future Is now’ komt ze samen met illustrator Hanna Maas met de live versie van het online concept ‘De Oploskoffie’.
  De Oploskoffie lost persoonlijke problemen op die te klein zijn voor de psycholoog of waarvan je denkt dat niemand er op zit te wachten. Van onhandelbare huisdieren tot een te volle agenda tot collega’s die afzeggen, elk probleem is welkom. Geen voorstelling dus, maar een live consult. Welk probleem zou jij graag opgelost zien? Babbelbarista Marjon Moed en Beeldbarista Hanna Maas denken en tekenen graag met je mee, met een persoonlijke plaat als resultaat! Met als enige disclaimer: Niet Goed, Probleem Terug.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]