high teatre Londen slideshow web.jpg

High Teatre - Londen

William Sutton, Siyun Chang e.a.

Trakteer je vrienden op een smakelijk vakantie-uitje in eigen land!

Genieten van de lekkerste hapjes met een leuke act of een exotisch muziekje. Nu we door Covid-19 nauwelijks naar het buitenland kunnen is dat ver weg. Met onze serie High Teatre proberen we dit onvervulde verlangen naar een Grieks terrasje of een Spaanse tapasbar te compenseren. Vanaf 16 januari organiseren we elke maand een High Tea in Zindering waarin een land of streek centraal staat. Zowel de gerechtjes als de culturele omlijsting vinden hun oorsprong in het betreffende land.

In deze eerste editie nemen we je mee naar de bakermat van de ‘high tea’, Londen.
(Waar onze ‘high tea’ overigens bekend staat als ‘afternoon tea’.)

Theesommelier Siyun Chang van Infinitea neemt je mee in de geheimen van de thee, de kok vertelt wat over de verschillende hapjes en de acts worden deze middag verzorgd door Shakespeare-expert en -cabaretier William Sutton (die alle 154 sonnetten van de grote dichter uit zijn hoofd kent).

  • thuis teatre - lees meer

    Wanneer de horeca op 16 januari nog steeds gesloten is kun je toch gewoon naar de schouwburg komen en genieten van de theeproeverij en de acts van William Sutton. In dat geval krijg je na afloop een doos mee met de bij een high tea horende lekkernijen, zodat je daar thuis van kunt (na)genieten.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]