ConnyJanssenDanst_FRAMED_04_Andreas_Terlaak.jpg
ConnyJanssenDanst_FRAMED_05_Andreas_Terlaak.jpg
ConnyJanssenDanst_FRAMED_09_Andreas_Terlaak.jpg

FRAMED - videostream

Window on the city

De nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst is een filmisch mozaïek van verhalen. Via filmbeelden en livedans zoomt ‘FRAMED’ in op de kleine levens van twaalf personages, ieder in zijn eigen ruimte. Ogenschijnlijk hebben ze niets met elkaar te maken totdat duidelijk wordt wat hen verbindt, waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

In 'FRAMED' is een grote rol weggelegd voor video. Conny Janssen werkt daarvoor samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek in 'FRAMED' is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en filmisch stadse soundscapes.    

De stream is een opgenomen voorstelling met extra beelden van de dansers en blijft 24 uur beschikbaar vanaf 20.30 uur.
• wat je moet weten om de stream te bekijken

inleiding
In FRAMED Explained gaat gespreksleider Liesbeth Osse uitvoerig in gesprek met artistiek leider Conny Janssen, dansers Yanaika Holle en Remy Tilburg en dramaturg Judith Wendel over hun bijdrage aan FRAMED. Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij enkele dansers en bij de ontwerpers van de kostuums, het licht, decor en video.
FRAMED Explained is te zien vanaf 20 maart. Het wachtwoord is framed-explained. Leuk als je dan alvast een kijkje neemt! 

credits
concept: Conny Janssen en Thomas Rupert, dans: Adi Amit, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers e.a., foto: Andreas Terlaak, www.connyjanssendanst.nl

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]