WENDE, credit Sanne de Wilde .jpg

De Wildernis

Wende (Toneelgroep Oostpool & NKK)

Douwe Egbertszaal
Show

Na haar bejubelde voorstelling 'MENS' ontwikkelt Wende op dit moment haar volledig nieuwe Nederlandstalige show 'De Wildernis'. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show. Ze zal in een aantal testtheaters exclusief eerste try-outs spelen. 

Wende: “De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.”

testen voor toegang
Deze voorstelling maakt deel uit van een reeks testevenementen in april die onderzoeken hoe de culturele sector weer veilig open kan. Wil je erbij zijn, bereid je dan goed voor. Bezoekers hebben een ticket op naam nodig, én moeten een negatief testbewijs kunnen laten zien. Een test regel je via www.testenvoortoegang.nl. Selecteer daar het proefevenement dat je bezoekt, en plan een testafspraak in.
Op www.testenvoortoegang.nl vind je ook een uitgebreide algemene FAQ met veelgestelde vragen over de pilotevenementen, de testlocaties en de controle van je bewijs. Lees die goed door.

foto: Sanne de Wilde

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]