Zzzzzondag_editie_april_2019©dorienhein-3629.jpg

Zzzzzondag!

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn

Zindering
Verdieping

Wegens succes geprolongeerd: voor het derde jaar op rij presenteren Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken elke eerste zondag van de maand een zinderende talkshow in Zindering! Met wie zij dit seizoen in gesprek gaan is nog niet bekend, want ook in deze nieuwe reeks draait alles om de actualiteit.

In dit geval geven resultaten uit het verleden overigens wel garanties voor de toekomst. Bij eerdere edities ontvingen de heren inspirerende gasten als politica Marianne Thieme, muzikant Aafke Romeijn, forensisch psycholoog Corine de Ruiter, planoloog Riek Bakker, etiquette-expert Beatrijs Ritsema en nog veel meer bevlogen mensen die een verfrissend licht lieten schijnen op het allerlaatste nieuws. Wetenschappers, politici, journalisten, kunstenaars, idealisten, activisten, dromers en doeners, de ene keer een podium vol Bekende Nederlanders, dan weer mensen van wie je je afvraagt waarom zij in hemelsnaam nog geen BN’er zijn.

Ook dit seizoen worden de gesprekken afgewisseld met muziek van een singer-songwriter en een Inspirator aan tafel, die een ode brengt aan het allermooiste, bijzonderste, meeslependste en hoopgevendste, zodat je er weer tegenaan kunt.

kijkje in de keuken
Het programma begint om 16.00 uur, maar al vanaf 15.00 uur is de bar geopend. Voor wie tijdens het programma trek krijgt: elke editie nemen Patrick en Oscar ook even een kijkje in de keuken. Chef-kok Remco Vellinga vertelt in geuren en kleuren wat er die avond op het menu staat.

podcast
Ook zo genoten van de vorige edities? Op de podcast van Zzzzzondag! kun je op je gemak de gesprekken nog eens terugluisteren.

data: 6 okt, 3 nov, 1 dec, 5 jan, 2 feb, 1 mrt, 5 apr en 3 mei

credits
foto’s: Dorien Hein

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.