Zzzzzondag_editie_dec2018-3124.jpg
Winkel-van-Sinkel_Robin-Kester-300x300.jpg

Zzzzzondag!

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn

Zindering
Verdieping

Wegens succes geprolongeerd: voor het derde jaar op rij presenteren Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken elke eerste zondag van de maand een zinderende talkshow in Zindering! Met wie zij dit seizoen in gesprek gaan is pas kort voor de edities bekend, want ook in deze nieuwe reeks draait alles om de actualiteit.

gasten 2 februari:

  • Astronaut Mindy Howard bereidt met haar bedrijf Inner Space Training toekomstige astronauten psychologisch voor op hun ruimtereis. In onze talkshow komt ze alles vertellen over hoe dat er aan toe gaat én over haar eigen ruimtereis die zij naar verwachting in 2023 als eerste Nederlandse vrouw ooit zal gaan maken.
  • De Volkskrant benoemde singer-songwriter Robin Kester tot één van de grote beloftes, dankzij haar hypnotiserende zangmelodieën en gitaarlijnen. “Een geluid dat in Nederland vrij weinig wordt gemaakt.” Tijdens onze talkshow zal zij haar nieuwste muziek laten horen.
  • Geboren in Parijs, opgegroeid in Nederland en Iraans-Koerdisch van komaf: filmmaker en sinds kort ook kookboekenmaker Beri Shalmashi beweegt zich tussen én middenin een hoop verschillende culturen. In onze talkshow Zzzzzondag! op 2 februari 2020 komt ze o.a. vertellen over hoe dit leidde tot het recente kookboek Taste Of Home. Zus Jinaw Shalmashi schreef de receptuur, Beri de bijzondere verhalen en herinneringen die bij de gerechten horen.

Kijk op de Facebookpagina van Zzzzzondag! voor het laatste nieuws, de leukste foto's en de fijnste berichten!

kijkje in de keuken
Het programma begint om 16.00 uur, maar al vanaf 15.00 uur is de bar geopend en kun je al plaats nemen voor een drankje. Voor wie tijdens het programma trek krijgt: elke editie nemen Patrick en Oscar ook even een kijkje in de keuken. Chef-kok Remco Vellinga vertelt in geuren en kleuren wat er die avond op het menu staat.

data: 6 okt, 3 nov, 1 dec, 5 jan, 2 feb, 1 mrt, 5 apr en 3 mei

credits
foto’s: Dorien Hein/Hilde Werner

tips

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!