wijn07-favoriet-venegazzu-loredan_foto_villa.jpg

Wijn & Spijs

Giovanni Dall'Ozzo van Venegazzu

Zindering
Foodprogramma

Casa Bianca is eigendom van de familie Palla. Behalve dit wijngoed bezitten zij ook het kleine Prosecco huis Loredan Gasparini en een wijngoed in Friuli (Ronco Blanchis). Hier worden met veel toewijding prachtige wijnen gemaakt. De aangeplante druivenrassen zijn Prosecco (Glera), Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec en Manzoni. De wijnen van Loredan Gasparini worden geroemd in de pers. De rode Capo di Stato is een van de beste rode wijnen van Italië. De droge Prosecco Spumante Supériore Brut werd in Nederland uitgeroepen tot beste Prosecco. Export manager Giovanni Dall'Ozzo komt vertellen over deze prachtige wijnhuizen en hun producten.

• overzicht: acht keer Wijn & Spijs

www.venegazzu.com, www.margaretwines.com

  • Wijn & Spijs

    Een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan deze avonden is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga aan de hand van gastheer-sommelier Isaac Kaemingk mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals.
    In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander gebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij jou aan tafel. Om er alles over te vertellen én samen te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs. Vier een avondje vakantie en kom met ons proeven van fantastische wijnen in combinatie met perfect daarbij passende gerechten. Smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van Zindering.

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!