wijnenspijs-lechampsdesmurailles_o.jpg

Wijn & Spijs

Loïc Baccou van Le Champs des Murailles uit Corbières

Zindering
Foodprogramma

Het wijngoed Domaine le Champ des Murailles is ongeveer acht hectare groot. De wijngaarden liggen verspreid over een veertigtal percelen in de heuvels ten westen van Boutenac, een van de beste terroirs in de Languedoc. Loïc Baccou maakt van de hier geoogste, biologisch geteelde Carignan, Syrah en Grenache druiven robuuste rode wijnen en komt deze zelf presenteren.

• overzicht: acht keer Wijn & Spijs

credits
www.facebook.com/lechampdesmurailles, www.margaretwines.com

  • Wijn & Spijs

    Een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan deze avonden is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga aan de hand van gastheer-sommelier Isaac Kaemingk mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals.
    In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander gebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij jou aan tafel. Om er alles over te vertellen én samen te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs. Vier een avondje vakantie en kom met ons proeven van fantastische wijnen in combinatie met perfect daarbij passende gerechten. Smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van Zindering.

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!