wijn06-favoriet-herdade-de-sao-miguel-amphoras.jpg

Wijn & Spijs

Alexandre Relvas jr. van Herdade de Sao Miguel

Zindering
Foodprogramma

Herdade de São Miguel is onderdeel van Casa Agricola Alexandre Relvas. Deze boerderij ligt in de Portugese wijnregio Alentejo, op dit moment de meest dynamische wijnregio van Portugal. Naast wijnen die op Herdade de São Miguel en op Herdade da Pimenta worden gemaakt, heeft deze boerderij ook landbouwgrond, worden er kurkbomen geteeld, is er een schapenfokkerij en een manege voor ezels en (sport)paarden. De druivenstokken staan aangeplant op een arme bodem van klei en leisteen. Dankzij de vele uren zonneschijn zijn de druiven optimaal gerijpt en bijzonder smaakvol. Eigenaar en wijnmaker Alexandre Relvas jr. presenteert zijn wijnen in Zindering. 

• overzicht: acht keer Wijn & Spijs

www.herdadesaomiguel.com, www.margaretwines.com

  • Wijn & Spijs

    Een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan deze avonden is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga aan de hand van gastheer-sommelier Isaac Kaemingk mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals.
    In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander gebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij jou aan tafel. Om er alles over te vertellen én samen te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs. Vier een avondje vakantie en kom met ons proeven van fantastische wijnen in combinatie met perfect daarbij passende gerechten. Smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van Zindering.

Tips

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.