Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in ‘The Great Gatsby’, een nieuwe vertaling van Jibbe Willems, naar de wereldberoemde roman van F. Scott Fitzgerald. In een spectaculaire, muzikale droomwereld laat regisseur Servé Hermans zien hoe de steenrijke en mysterieuze oorlogsveteraan Jay Gatsby zijn leven bij elkaar liegt om succesvoller en mooier te lijken voor zijn onbereikbare liefde Daisy. Maar er blijkt een grens te zijn aan de maakbaarheid van het leven.

neem een kijkje achter de schermen bij The Great Gatsby
• blijf op de hoogte via het facebookevenement

inleiding
Acteur Dries Vanhegen vertelt over de thematiek van de voorstelling en over de artistieke keuzes die gemaakt zijn in het creatieproces. Kom naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

  • credits

    tekst: F. Scott Fitzgerald, bewerking: Jibbe Willems, regie: Servé Hermans, muzikale leiding: Elisabeth De Loore, componist: Kwinten Mordijck, sopraan: Lies Verholle, spel: Jeroen van Koningsbrugge, Jeske Van de Staak, Daan van Dijsseldonk, Liza Macedos dos Santos, Rogier Philipoom, e.a., foto: Ben van Duin, www.toneelgroepmaastricht.nl

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.