't Schaep met de 5 Pooten

Paul Groot, Eva van der Gucht e.a.

Douwe Egbertszaal
Musical

Een gloednieuwe musical vol onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser. ‘’t Schaep met de 5 Pooten’ in een nieuwe bewerking van Raoul Heertje voert ons naar het bekende café, waar de stamgasten als vanouds te veel drinken en roddelen, maar nooit te veel lachen. Al eeuwenlang hebben ze mot, maar toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar: “We benne op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?”

Een geweldige cast laat je in deze musical vol livemuziek en fraaie choreografieën opnieuw genieten van al die tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

toegankelijk voor mensen met een visuele beperking
De voorstelling op 27 oktober wordt gespeeld met audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Kaarten hiervoor kunnen telefonisch worden besteld bij de kassa: 030-2302023.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
naar: Eli Asser, muziek: Harry Bannink, script: Raoul Heertje, regie: Gijs de Lange, spel: Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters / Annick Boer, Jetty Mathurin, John Buijsman e.a., foto: Mark Engelen, Annemieke van der Togt, www.tschaepdemusical.nl

 

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!