Shake Shake Shake

De Dansers

Paardenkathedraal
Dans

De Dansers omarmen de hartenkreet van de levenslust in ‘Shake Shake Shake’, een voorstelling waarin dans en muziek innig met elkaar zijn vervlochten. Een groep dansers en livemuzikanten maakt met behulp van hun lijven, stemmen en instrumenten een explosieve cocktail van ingehouden woede en uitbundige vrolijkheid. Muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Onder de vrolijk klinkende tonen schuilt waanzin, die soms grappig overkomt maar daarom des te gevaarlijker is. Première: zaterdag 28 september.

credits
concept: Guy Corneille en Josephine van Rheenen, choreografie: Josephine van Rheenen, dans en livemuziek: Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre en Hans Vermunt, foto: Moon Saris, www.dedansers.nl

 • randprogramma per voorstelling

  27 september - met nagesprek
  Na de voorstelling kan je blijven zitten voor een nagesprek met de makers van 'Shake Shake Shake' Josephine van Rheenen en Guy Corneille. Deel jouw observaties, vraag naar de inspiratiebronnen en hoor over de keuzes die gemaakt zijn tijdens het maken van deze voorstelling.

  28 september - met afterparty
  Na afloop van de première nodigen De Dansers je uit voor een stomend dansfeest op het podium. DJ Jacob Witte neemt het na de voorstelling van de muzikanten over. Let's Shake!

  3 oktober - met inleiding
  Hoe is de voorstelling tot stand gekomen? Wat waren de inspiratiebronnen? Welke keuzes zijn er gemaakt en waarom? Vind je het leuk om dit soort vragen beantwoord te krijgen, kom dan naar de inleiding in de foyer van de Paardenkathedraal om 19:30 uur.

  4 oktober -geen aanvullend programma

 • language no problem – read more

  De Dansers embrace the heartfelt cry of lust for life in ‘Shake Shake Shake’, a performance in which dance and music are closely intertwined. Using their bodies, voices and instruments a group of dancers and musicians mixes an explosive cocktail of restrained anger and exuberant mirth. Music as a contagious invitation to move and to shake off your misery. Underneath the cheerful-sounding tones lies madness which sometimes comes across as funny but is all the more dangerous.

  credits
  concept: Guy Corneille and Josephine van Rheenen, choreography: Josephine van Rheenen, dance and live music: Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre and Hans Vermunt, photo: Moon Saris, www.dedansers.nl

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!