"Drie uur lang val je van de ene hilarische scène in de andere maar de voorstelling wordt niet plat." - Trouw *****

Theater Rotterdam komt met een wervelend familiespektakel dat zich kan meten met hun eerdere theaterhits, zoals ‘De Gelaarsde Poes’ en ‘Lang en Gelukkig’. Regisseur Pieter Kramer maakt van ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ een feest vol gloedvolle liedjes, grappen en toverkunsten. Wordt het blinde prinsesje genezen? En kan Repelsteeltje zijn naam geheimhouden? Laat je meeslepen naar een sprookjeswereld die soms sprekend lijkt op het echte leven. Want iedereen wil toch af en toe een mannetje op bezoek dat al je problemen oplost?

• Pieter Kramer en schrijver Don Duyns winnen de Prosceniumprijs, een oeuvreprijs voor hun familievoorstellingen

NB: in de voorstelling wordt een stroboscoop gebruikt

  • workshop 'Niemand weet, niemand weet...' op zaterdag

    In deze workshop van anderhalf uur ga je onder begeleiding van een bevlogen theaterdocent de vloer op en maak je in razend tempo je eigen 'Repelsteeltje'. Plezier, fantasie en humor staan voorop. Maak kennis met de unieke theaterwereld van Pieter Kramer, de groteske speelstijl en het transformeren naar een fysiek personage. De workshop is in de Hekmanfoyer. Er is beperkt plaats, schrijf je in via de workshop-knop. 

  • credits

    tekst: Don Duyns, regie: Pieter Kramer, spel: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak en Johanna Hagen, foto's: Sanne Peper, www.theaterrotterdam.nl

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.