3250-Mollen_WatWeDoen_fotoRenedenEngelsman_1.jpg

Mollen

WAT WE DOEN

Utrecht CS
Toneel

“Het spannende spel met de omgeving maakt Mollen tot een bijzondere theaterervaring.” (NRC Handelsblad ****)

De voorstelling ‘Mollen’ speelt zich af op Utrecht Centraal. Omringd door nietsvermoedende reizigers spelen, zingen en bewegen de acteurs in een verhaal over wat nou eigenlijk normaal is. We moeten werken, geld verdienen en succesvol zijn. Maar wat gebeurt er als je die normen niet accepteert? In ‘Mollen’ zien we Pjotr die wegloopt van huis en bij gebrek aan geld blijft steken op het station. Hier ontmoet hij mensen die net als hijzelf buiten de groep vallen. Sommigen ongewenst, anderen uit vrije wil. Met hen probeert Pjotr ‘normaal’ opnieuw uit te vinden. Het station verandert in een theater, waarbij elke voorstelling een uniek samenspel is tussen de reizigers, acteurs en de locatie.

In 2018 was de voorstelling te zien op station Sloterdijk. In Utrecht wordt de voorstelling gespeeld in de hal van Utrecht Centraal.

credits
tekst & regie: Floris van Delft, muziek: Janfie van Strien, spel: Kiefer Zwart, Dennis Rudge, Laurien van Rijswijk, Marcel Roelfsema, Janfie van Strien, foto: René den Engelsman, www.watwedoen.nl

Mollen is mogelijk gemaakt met financiële steun van Fentener van Vlissingen Fonds

Tips

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.