0590-Via Berlin, Orkater & Ragazze Quartet - Lost Tango (Michiel Voet).jpg

Lost tango

Orkater/Via Berlin/Ragazze Quartet

Douwe Egbertszaal
Muziektheater

De Esperanza, ooit een prachtig cruiseschip waar de muziek van Papa Tango klonk, ligt in een haven aan de ketting te roesten. Wanneer Anna na jaren terugkeert op het schip, volgt een confrontatie met haar vader en zussen, waarbij frustratie, wanhoop, verlangen, weemoed, pijn en liefde doorklinken in de meeslepende muziek. Orkater, Via Berlin en Ragazze Quartet maakten samen al menig bijzondere muziektheatervoorstelling. Met ‘Lost Tango’ vieren zij het tienjarig bestaan van Via Berlin, voor deze gelegenheid aangevuld met het tangotrio van Carel Kraayenhof.

inleiding
Hoe is de voorstelling tot stand gekomen? Wat waren de inspiratiebronnen? Welke keuzes zijn er gemaakt en waarom? Vind je het leuk om dit soort vragen beantwoord te krijgen, kom dan naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

credits
tekst: Sophie Kassies, regie: Ria Marks, choreografie: Pim Veulings, composities: Astor Piazzolla en Julián Peralta, zang, spel en muziek: Meral Polat, Dagmar Slagmolen, Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal, Jaap Branderhorst en het Ragazze Quartet, dans: Jarek Kruczek en Maarten Krielen, foto: Michiel Voet, www.orkater.nl

bij je bezoek

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!