Lachen met_banner voorstellingspagina.jpg
Lachenmetvollemond_Zindering©dorienhein-1177.jpg
edoberger2_fotoFroukjeKlop.jpg
ariekomen.jpg

Lachen met volle mond

Edo Berger, Arie Koomen

Zindering
Cabaret Foodprogramma

stand-up comedy diner
De wetenschap heeft het aangetoond: lachen is ook goed voor de spijsvertering! Daarom geniet je deze avond aan lange tafels niet alleen van een lekker diner (inclusief friet en frisse salades), maar krijg je tussen de drie gangen door ook de crème de la crème van de Nederlandse comedyscene voorgeschoteld. Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur).  

In deze eerste editie ontmoet je cabaretier Edo Berger. Misschien ken je hem wel van de wekelijkse Q-Musical op Q-Music. Hij was twee keer halve finalist van zowel het Leids Cabaret Festival als van Cameretten. Geen nieuwkomer dus. Onze tweede gast Arie Koomen heeft ook nauwelijks introductie nodig. Ooit vormde hij samen met Silvester Zwaneveld het duo Arie & Silvester en was hij lid van het legendarische tv-programma De Lama’s. Vaste host/mc is Hank van Bosstraten (zie foto met bord). Hij is onze programmeur voor onder andere cabaret en al jaren met grote regelmaat op podia in binnen- en buitenland te zien als stand-up comedian. 

De keukenbrigade van Zindering is het wel toevertrouwd om aan de titel 'Lachen met volle mond' een smakelijke invulling te geven.

• prijs € 35 (inclusief diner, exclusief drank), kortingen zijn niet geldig.

 • MC Hank over zijn rol: 'continu flow'

  Hank is een bekende in de comedy-scene, niet alleen als MC maar ook als standupper. In het verleden stond hij line-ups onder anderen met grootheden als Jan Jaap van de Wal, Dolf Jansen, Patrick Laureij Rayen Panday, Javier Guzman en Daniel Arends. Over zijn rol in ‘Lachen met volle mond’: “In een normale comedyshow is er sprake van een continu flow. Tijdens een diner wordt die flow onderbroken. De MC is er voor om die flow vast te houden.”

 • driegangendiner met een twist

  We ontvangen jullie in de zocherfoyer met een oer-Hollandse 'amuse'. In Zindering staat een driegangendiner met een twist op het menu.

  voorgerecht: een van de befaamde Zindering-soepen.

  hoofdgerecht*: vangst van de dag of de vegetarische millefeuille van knolselderij, beide  geserveerd met    geroosterde herfstgroente en botersaus.

  nagerecht: een warm chocoladetaartje met vanille ijs.

  * Hoofdgerecht inclusief lekkere friet en frisse salades om te delen met je tafelgenoten.


Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!