Lachen met_banner voorstellingspagina.jpg
Host Hank k
Host Hank k
VincentGeers-facebookfoto.jpg
Vincent Geers s
Vincent Geers s
HarryGlotzbach.jpg
Harry Glotzbach h
Harry Glotzbach h
Lachenmetvollemond_Zindering©dorienhein-1177.jpg
Zindering g
Zindering g

Lachen met volle mond - editie 4

Cabaret

De vorige editie stond in het teken van vrouwenpower. Nu is het de beurt aan deze mannen om er flink tegenaan te gaan! 

De wetenschap heeft het aangetoond: lachen is ook goed voor de spijsvertering! Daarom geniet je deze avond niet alleen van een lekker diner, maar krijg je tussen de drie gangen door ook de crème de la crème van de Nederlandse comedyscene voorgeschoteld, twee standuppers per editie.  Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). 

Vincent Geers  
Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast zelf op het podium staan, is hij ook regisseur en schrijver voor televisie en theater. 
• meer info 

Harry Glotzbach (met gitaar)
Glotzbach is een gepassioneerde en succesvolle comedian. Ook hij is vaste speler bij het Comedy Cafe. Inmiddels heeft Glotzbach vier avondvullende cabaretshows op zijn naam staan. Hij is niet alleen finalist van het Leids cabaret festival, maar ook winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy! 
• meer info 

vermakelijk smakelijk
Onze vaste host is Hank van Bosstraten, tevens programmeur voor onder andere cabaret en al jaren met grote regelmaat op diverse stand-up podia te zien. De keukenbrigade van 
Zindering is het wel toevertrouwd om aan 'Lachen met volle mond' een smakelijke invulling te geven. Neem je vrienden en familie mee (we hebben grote tafels) of maak er een intiem uitje van samen met je partner aan een tafeltje voor twee.

Eerder te gast in 'Lachen met volle mond': Edo Berger, Arie Koomen, Wouter Monden, Roel C. Verburg, Kristel Zweers en Berit Kompanjen.

Prijs € 35 (inclusief diner, exclusief drank), kortingen zijn niet geldig. 

Tips

Op vertoon van je entreebewijs kun je op de dag van de voorstelling gratis gebruik maken van U-OV vervoer in de regio Utrecht.

gratis u-ov

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht! Protected by reCAPTCHA Privacy Policy - Terms of Service.