IMG_7492.jpg
Host Hank k
Host Hank k
kristelZweers.png (2)
Kristel Zweers s
Kristel Zweers s
BuroHaug_0045-HighRes-Berit-fotoMennoBouma.jpg
Berit Companjen n
Berit Companjen n
zindering_langetafel.jpg
Zindering g
Zindering g

Lachen met volle mond - editie 3

Berit Companjen, Kristel Zweers

Zindering
Cabaret Foodprogramma

De wetenschap heeft het aangetoond: lachen is ook goed voor de spijsvertering! Daarom geniet je deze avond niet alleen van een lekker diner, maar krijg je tussen de drie gangen door ook de crème de la crème van de Nederlandse comedyscene voorgeschoteld, twee standuppers per editie. Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). 

vrouwenpower 
In deze editie laten de 'queen of comedy' (ex-lama) Kristel Zweers en ras-comédienne Berit Companjen zien wat vrouwenpower inhoudt. Met hun ontwapende directheid (ze nemen geen blad voor de mond!) weten ze het piubliek moeiteloos te verleiden. Zweers kende een vliegende start nadat ze in 2001 de tweede prijs won in de Lucky Strike Talent Tour. Sindsdien heeft ze op elk comedy-podium in Nederland gestaan. Ook Companjen heeft haar sporen in de comedywereld ruimschoots verdiend. Deze oud-finaliste van het prestigieuze Culture Comedy Award staat bekend om haar vlijmscherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid.

Onze vaste host is Hank van Bosstraten, tevens programmeur voor onder andere cabaret en al jaren met grote regelmaat op diverse stand-up podia te zien. De keukenbrigade van Zindering is het wel toevertrouwd om aan 'Lachen met volle mond' een smakelijke invulling te geven. Neem je vrienden en familie mee (we hebben grote tafels) of maak er een intiem uitje van samen met je partner aan een tafeltje voor twee.

Eerder waren te gast in 'Lachen met volle mond' Edo Berger, Arie Koomen, Wouter Monden en Roel C. Verburg. 

Prijs € 35 (inclusief diner, exclusief drank), kortingen zijn niet geldig. 

tips

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!