2380-Hoe ik talent voor het leven kreeg-hele beeld.jpg

Hoe ik talent voor het leven kreeg

WAT WE DOEN

Douwe Egbertszaal
Toneel

Rodaan al Galidi zat 9 jaar in een AZC en schreef daarover het veelgeprezen boek ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ over Semmier Kariem, die droomt van een nieuw leven maar eindeloos moet wachten. 

acteurs, musici en statushouders
WAT WE DOEN, het Amsterdams Andalusisch Orkest, George & Eran Producties en ICK Amsterdam bundelen hun krachten en maken er een groots opgezet spektakel van. Ze zetten het AZC als een dorp met eigen wetten en regels op het toneel. Theater, muziek en dans komen samen in een humoristische en indringende voorstelling, gespeeld door een cast van acteurs, musici en tientallen statushouders. Zij nemen het publiek mee in de soms bizarre levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement: 6 maart of 7 maart

credits
regie: Floris van Delft, spel: George Tobal, Eran Ben Michael, muziek: Amsterdam Andalusisch Orkest, choreografie: Emio Greco, Pieter C. Scholte,  www.talentvoorhetleven.nl

  • randprogramma De Karavaan

    ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ speelt zich af op het toneel en in de foyer. Na afloop is er eten, muziek en ruimte voor spelers en publiek om elkaar te ontmoeten. De Karavaan brengt mensen uit het AZC, statushouders, ondernemers, theaterliefhebbers, vrijwilligers en nog veel meer mensen samen om in gesprek te gaan over de vraag: hoe vangen we mensen op een menselijke manier op? En wat is dat dan, 'menselijk'?

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!