Circus Treurdier Ellen liggend [klein]Fotograaf Hans Boddeke.jpg

Het Verhaal van Erica Speen (een remake)

Circus Treurdier

Fort aan de Klop
Muziektheater

Een spiksplinternieuwe, maar oerconservatieve voorstelling.

Circus Treurdier is terug met een spiksplinternieuwe, maar oerconservatieve voorstelling. In 'Het Verhaal van Erica Speen (een remake)' proberen de jong belegen muziektheatermakers met hun tijd mee te gaan. Ze zetten hun meest vooruitstrevende beentje voor, maar blijken toch behoorlijk vastgeroest. Het oude kinderboek 'Het Verhaal van Erica Speen' wordt (opnieuw) op de planken gebracht. Over het opstandige pubermeisje Erica Speen dat samen met haar oerconservatieve ouders in een oerconservatieve gemeenschap woont. De rebelse Erica vindt dat het anders moet en wil de oude wereld omver werpen. Ze breekt muren af en verlegt de horizon. Maar was dit wel zo'n goed idee?

Bereid u voor op een zeer truttige avond, vol nostalgische songs, Oud-Hollandsche dijenkletsers en ingesleten rolpatronen. Zoals u van Circus Treurdier gewend bent, is er ook een barretje waar u uw vertrouwde borreltje kunt halen met een oud nootje.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
tekst, spel, muziek: Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, & Peter van Rooijen, regie: Suze Milius, special guest: auteur JJ Daalder, die Het Verhaal van Erica Speen nieuw leven inblies door het over te schrijven en opnieuw uit te geven, www.circustreurdier.nl

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!