0990-FUNK.IRC-AllStyles(c)Maurice vd Meijs - kopie.jpg

Funk.IRC - All Styles Edition

Illusionary Rockaz Company

Blauwe Zaal
Dans

Funk.IRC meets FEM

Tijdens de ‘All Styles edition’ van Funk.IRC nemen dansers uit verschillende urban dansstijlen het tegen elkaar op in een spannende dance battle. Ook worden verschillende choreografen uit de dansscene uitgenodigd om presentaties te geven van hun werk. In deze editie zullen dat allemaal vrouwen zijn vanwege de samenwerking met FEM, dat zich inzet voor vrouwen in de hiphopscene. Dat betekent ook dat de uitgenodigde top 4 vrouwen zullen zijn. 
Let op, mannen worden zeker niet uitgesloten! Iedereen is welkom om mee te doen, de kwalificatie voor de top 8 staat ook open voor mannen.   

Het publiek bevindt zich zowel op de tribune als op de vloer. Het maakt niet uit of je wilt meedansen of alleen komt kijken, alles kan!

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
foto: Maurice v.d. Meijs

  • language no problem – read more

    In the 'All Styles edition' of Funk. IRC dancers from different urban dance styles compete in an exciting dance battle. Choreographers from the dance scene are also invited to give demonstrations of their work. The audience is free to move from the stand to the dance floor. It doesn’t matter whether you want to join in or just watch: anything goes!

    credits
    photo: Maurice v.d. Meijs

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!