1910-NTGent - Familie (Michiel Devijver) 2.jpg

Familie

NTGent

Douwe Egbertszaal
Toneel

Wat drijft mensen zo ver dat ze hun eigen kinderen doden? Wat gaat er achter zo’n misdaad schuil? ‘Familie’ benadert de meest onbevattelijke misdaad die een mens kan plegen vanuit een echte familie: acteurs Ann Miller en Filip Peeters staan als koppel op het podium, maar delen dat voor het eerst in hun leven met hun twee dochters (dertien en veertien jaar oud). Samen reconstrueren ze een familiedrama en stellen daarbij vragen over het gezin als maatschappelijke constructie. Je volgt hen van de eerste date tot de donkerste krochten van de menselijke geest.

inleiding
Hoe is de voorstelling tot stand gekomen? Wat waren de inspiratiebronnen? Welke keuzes zijn er gemaakt en waarom? Vind je het leuk om dit soort vragen beantwoord te krijgen, kom dan naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

credits
regie: Milo Rau, spel: Filip Peeters, An Miller, Leonce Peeters en Louisa Peeters, dit podiumwerk werd gerealiseerd met steun verkregen via de Belgische Tax Shelter, foto: Michiel Devijver, www.ntgent.be

 

bij je bezoek

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!