En de winnaar is...10+

BonteHond

Blauwe Zaal
Herfststukjes Toneel

Een vechtscheiding met spektakel

Ik zal nooit meer de trap op stampen. Ik zal nooit meer vervelend zijn. Ik zal alleen nog maar grapjes maken en altijd mijn bord leegeten. Mijn ouders maken ruzie en dat komt door mij. Maar als ik hard genoeg mijn best doe, dan komt alles goed. ‘En de winnaar is...’ is een tragikomische, troostende voorstelling voor iedereen die zich wel eens onnodig schuldig heeft gevoeld. Maak je borst maar nat voor deze vechtscheiding in een boksring, vol rake klappen, stekende grappen en troostknuffels. Want waar twee mensen vechten, hebben twee mensen schuld en drie mensen pijn.

activiteit vooraf
Kom een uur van tevoren naar het gratis evenement in de Escherfoyer. Train je boks-skills aan de hand van video's, attributen én een coach om mee te sparren. Loop het parcours door, ga als 'winnaar' op de foto en laat zien dat je stevig in je schoenen staat!

workshop na afloop
Kom dribbelen, schrijven, stoten en rijmen. De docent is zowel (kick)bokser als acteur en leert je (met een aantal fysieke en mentale opdrachten) om je hoofd te legen. In een afwisselend parcours combineer je poëzie met kickboksen, zet je een stootkussen om in een modern kunstwerk en verdraai je klappen in rake tonen. Beperkt aantal plaatsen, toegang € 2.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
concept en regie: Judith Faas, tekst: Sanne Schuhmacher, spel: Dionisio Matias, Sabrina Nabermacnack en Eva Zwart, muziek: Gery Mendes, foto: Kamerich&Budwilowitz-EYES2, www.bontehond.net

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!