De Verleiders Female

Susan Visser, Jelka van Houten e.a.

Douwe Egbertszaal
Toneel

Een voorstelling onder de gordel

Het woord is aan de vrouwen: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen van DE VERLEIDERS om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen. Ze geven een vileine en kritische blik op brandende kwesties als de loonkloof, het glazen plafond en #MeToo. Dit alles volgens het bekende VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. De actrices bewijzen dat de man niet langer de norm is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd.

inleiding
Iemand van de cast vertelt over de totstandkoming van het stuk, de keuzes van de regisseur, de thematiek van de voorstelling en het repetitie- en maakproces. Kom naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

credits
regie: Tom de Ket, met: Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva-Marie de Waal en Gusta Geleijnse, foto: Raymond van Olphen, www.bostheaterproducties.nl

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!