1520-DE VERLEIDERS FEMALE (Paul Posse & Retatchi) 1.jpg

De Verleiders Female

Susan Visser, Jelka van Houten e.a.

Douwe Egbertszaal
Toneel

Een voorstelling onder de gordel

Het woord is aan de vrouwen: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen van DE VERLEIDERS om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen. Ze geven een vileine en kritische blik op brandende kwesties als de loonkloof, het glazen plafond en #MeToo. Dit alles volgens het bekende VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. De actrices bewijzen dat de man niet langer de norm is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd.

inleiding
Hoe is de voorstelling tot stand gekomen? Wat waren de inspiratiebronnen? Welke keuzes zijn er gemaakt en waarom? Vind je het leuk om dit soort vragen beantwoord te krijgen, kom dan naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

credits
regie: Tom de Ket, met: Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva-Marie de Waal en Gusta Geleijnse, foto: Paul Posse & Retatchi, www.bostheaterproducties.nl

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!