Wees eerlijk; wat weten wij nou van Azië? Laat staan dat we er iets van begrijpen. Toch valt er veel te leren. Op hoofdpijndossiers waar wij grijze haren van krijgen, hebben onze Aziatische tijdgenoten al een antwoord. Denk aan overbevolking, klimaatverandering, eenzaamheid, stress en kunstmatige intelligentie. ‘De Man in Azië’ is een ontdekkingstocht vol verbeeldingskracht die je kennis laat maken met een opkomende generatie millennials die, net als wij, een verschil willen maken in een snel veranderende wereld. Met manga-animaties en filmmateriaal van ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten en professors vertelt Lucas De Man hun verhaal.

• met Club NU randprogramma en dj na afloop
• blijf op de hoogte via het facebookevenement
• deze voorstelling maakt deel uit van CLUB NU - lees meer!

credits
concept, regie en spel: Lucas De Man, scenografie: Pascal Leboucq, www.hzt.nl, foto: Tim Enthoven, www.stichtingnieuwehelden.nl

  • voorprogramma Club NU x Pan Asian Collective

    Lucas de Man gaat in de voorstelling 'De Man in Azië' op zoek naar millenials in Azië. Hoe ziet die nieuwe generatie millenials met een Aziatische achtergrond er hier in Nederland uit? Niet alle Aziatisch uitziende mensen zijn Chinees of werken in de horeca, zoals de vooroordelen kunnen zijn. Het Club NU-programmapanel presenteert samen met Pan Asian Collective een voorprogramma met woordtovenaar en 'nudger' Kevin Groen, Nederlander en Koreaan. Een nieuwe Aziatische held die geen blad voor zijn mond neemt. In dit voorprogramma maakt hij ongemakkelijke thema's bespreekbaar en spreekt hij mensen op hun vooroordelen aan. Denk jij dat je (geen) vooroordelen hebt? Sluit dan aan bij dit gratis voorprogramma van 19.45 - 20.15 uur.

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!