cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.

Douwe Egbertszaal
Toneel

In het spannende en humoristische ‘Cocktails’ zien we vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand. Maar plotseling wordt hun relatie ernstig op de proef gesteld door een dramatische gebeurtenis en ontstaat er een explosieve cocktail van emoties en pijnlijke onthullingen. Hun op het oog geslaagde levens komen ineens in een ander daglicht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? ‘Cocktails’ is een tragikomedie van de makers van ‘Wijn’ over veerkracht, begrip, kwetsbaarheid en elkaar steunen.

inleiding
Inleider Vincent Croiset (bekend van onder andere 'Goede tijden, slechte tijden' en verschillende gezelschappen), gaat in op de ontstaansgeschiedenis van 'Cocktails'. Wat inspireerde schrijver Philip Walkate? Welke thema's staan centraal? Daarnaast komen de visie van de regisseur en het verloop van het repetitieproces aan bod. Kom naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

credits
tekst: Philip Walkate, regie: Victor van Swaay, spel: Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder, foto: Piek

tips

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!