0200-Louise Korthals - Alles is er (Astrid Verhoef) 1.jpg

'De beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken' schreef Het Parool en de Telegraaf voegde daar aan toe: 'Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort' (*****).
In haar derde solovoorstelling gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen?

• Louise Korthals is genomineerd voor een Poelifinario 2019 in de categorie engagement.  De jury“Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

credits
regie: Olivier Diepenhorst, foto: Astrid Verhoef, www.louisekorthals.nl

goed om te weten

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!