1130-ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool - All Over - Acts of Love (Henri Verhoef) 1.jpg

All Over - Acts of Love

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

Douwe Egbertszaal
Dans

Dans en taal vinden elkaar in de zoektocht naar liefde.

Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten hebben een groot gevoel voor het theatrale, regisseur Marcus Azzini is zeer geïnteresseerd in de lichamelijkheid van spel. In ‘All Over - Acts of Love’ komt hun wederzijdse bewondering samen in een flirt tussen twee theaterdisciplines en geven de dansers en spelers zich volledig over aan de liefde. Want die vraagt nu eenmaal om totale overgave. Hannah van Wieringen schrijft vijf liefdesduetten en Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden.

inleiding
Hoe is de voorstelling tot stand gekomen? Wat waren de inspiratiebronnen? Welke keuzes zijn er gemaakt en waarom? Vind je het leuk om dit soort vragen beantwoord te krijgen, kom dan naar de inleiding in de Hekmanfoyer. Daar is beperkt plaats, dus bestel van tevoren een kaartje (à € 2).

bekijk de seizoensvideo van Toneelgroep Oostpool

credits
tekst: Hannah van Wieringen, choreografie: Emio Greco en Pieter C. Scholten, regie: Marcus Azzini, dans: Arad Inbar, Sophia Dinkel, Edward Lloyd e.a., spel: Ludwig Bindervoet en Kendrick Etmon, foto: Henri Verhoef, www.ickamsterdam.com, www.toneelgroepoostpool.nl

bij je bezoek

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!