Zzzzzzondag website.jpg
0225 Zzzzzondag©DorienHein-1990.jpg
0225 Zzzzzondag©DorienHein-7828.jpg

Een échte Caravaggio in het Centraal Museum, 70 jaar Mensenrechten, een eigenwijze uitgever, muziek en meer in deze Zzzzzondag!!

  • Het Centraal Museum heeft vanaf december een bijzondere tentoonstelling rondom Caravaggio. Conservator Liesbeth Helmus vertelt in onze talkshow hoe zij het Vaticaan zo ver kreeg om een uniek werk eenmalig uit te lenen aan het Utrechtse museum.
  • De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is jarig! Maar liefst zeventig kaarsjes worden uitgeblazen. Maar is dat reden voor feest of moeten we ons zorgen maken? Sociaal advocaat Renske Imkamp schuift aan, praat ons bij én luidt de noodklok.
  • Naast schrijver, freelance journalist en tekstschrijver is Marije Sietsma ook uitgever bij Loopvis, een kleine, creatieve uitgeverij met een flinke dosis lef. Eigenwijs in haar aanpak en daardoor prijswinnend (o.a. Gourmand 2012, Kookboek van het jaar 2014).
  • Inspirator deze editie is cinemafiel Noa Johannes. Deelt zij een geheimtip op het gebied van cinema, of weet zij juist een onontdekt restaurantje, een heilzame reis, een leerzaam boek, een verkwikkende yogahouding? Wij laten ons verrassen. Jij ook?
  • De muziek is van Roos Blufpand. Haar nieuwe album verschijnt begin 2019, maar tijdens Zzzzzondag! zal ze alvast een voorproefje geven van haar adembenemde liedjes.

alle data:
7 oktober4 november2 december6 januari3 februari, 3 maart7 april5 mei

alle actuele informatie op:
Facebookpagina Zzzzzondag!

credits
foto’s: Dorien Hein

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!