Zzzzzondag_nov2018©DorienHein-0326.jpg
Zzzzzondag_editie_febr2019©dorienhein-7382.jpg (1)
15_Zzzzzondag_editie_mrt2019©dorienhein-0016.jpg

Zzzzzondag!

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn

Zindering
Verdieping

vers van de pers: Patrick Nederkoorn wint de Annie M.G. Schmidtprijs 2019
lees artikel Volkskrant 

Theatermaker/presentator Oscar Kocken en cabaretier/theatermaker Patrick Nederkoorn gaan elke eerste zondag van de maand in gesprek met de meest bevlogen kunstenaars, wetenschappers, politici, foodbloggers, archeologen, psychologen, advocaten en boswachters om een verfrissend licht te laten schijnen op de wereld van vandaag. 

gasten 

  • Emma Lesuis is storyteller en documentairemaker en werkt voor o.a. De Correspondent, Stichting Nieuwe Helden en de Belgische TV-zender Canvas. Op 5 mei vervult zij de rol van Inspirator en zal zij een dus een bevlogen ode brengen aan wat volgens haar iets niet te missen mooi is.
  • Judith Sargentini is al 10 jaar lid van het Europees parlement voor GroenLinks. Ze werd onder meer bekend door het onderzoek dat ze leidde naar de rechtstaat in Hongarije. Ze komt met het zich op de Europese verkiezingen met ons praten over het belang van Europa.
  • de namen van de overige gasten worden zsm bekend gemaakt


kijkje in de keuken

Het programma begint om 16.00 uur, maar al vanaf 15.00 uur is de bar geopend. Voor wie tijdens het programma trek krijgt: elke editie nemen Patrick en Oscar ook even een kijkje in de keuken. Chef-kok Remco Vellinga vertelt in geuren en kleuren wat er die avond op het menu staat.

seizoen 2019 2020:
Wegens succes geprolongeerd: ook in het nieuwe seizoen presenteren Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken elke eerste zondag van de maand een zinderende talkshow in Zindering! Met wie zij dit seizoen in gesprek gaan is nog niet bekend, want ook in deze nieuwe reeks draait alles om de actualiteit. Zet alvast in je agenda: 6 okt, 3 nov, 1 dec, 5 jan, 2 feb, 1 mrt, 5 apr en 3 mei.

alle actuele informatie op:
Facebookpagina Zzzzzondag!

foto’s
Dorien Hein

podcast
Beluister interviews uit voorgaande afleveringen op bit.ly/ZzzzzondagSpotify

 

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!