Zzzzzondag_editie_febr2019©dorienhein-7382.jpg
Zzzzzondag_editie_jan2019©dorienhein-4000.jpg
25_publiek_Zzzondag1_copyrightDorienHein-2102.jpg

Zzzzzondag!

Oscar Kocken & Patrick Nederkoorn

Zindering
Verdieping

Met veel trots melden wij: op 3 maart schuift Marianne Thieme aan in de maandelijkse talkshow Zzzzzondag!! We gaan het hebben over haar nieuwe film en haar nieuwe boek én we blikken vooruit op de naderende verkiezingen.

verder te gast: 

  • Vera van Zelm, lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen, maakte een satirische zwangerschapsgids en schrijft voor de Speld. Zondag 3 maart vervult zij de rol van Inspirator!
  • muziek van Laura Sjin. Zij won in 2018 de publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland, is één van de talenten van de Herman Brood Academie en gooit hoge ogen met haar nieuwe single Wat Je Voelt. 
  • Nikki Sterkenburg, onderzoeker, journalist en adviseur
  • Ragna Schapendonk, directeur van Special Olympics Nederland 

Na een zinderend eerste seizoen vol verrassende ontmoetingen zijn theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn nog altijd niet uitgeïnspireerd. Opnieuw gaan zij daarom elke eerste zondag van de maand in gesprek met de meest bevlogen kunstenaars, wetenschappers, politici, foodbloggers, archeologen, psychologen, advocaten en boswachters om een verfrissend licht te laten schijnen op de wereld van vandaag. En dat terwijl je nipt van je favoriete borrel en luistert hoe de (vega)bitterballen knetteren in het vet.

alle data:
7 oktober4 november2 december6 januari3 februari, 3 maart7 april5 mei

foto’s
Dorien Hein

podcast
Beluister alle voorgaande afleveringen op bit.ly/ZzzzzondagSpotify

 

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!