Ann-van-den-Broek-_Zooming-in-on-Loss-c-WArdwaRD_GROOT.jpg

Zooming in on loss

Ann Van den Broek / WArdwaRD

Theater Kikker
Dans

Let op: deze voorstelling is te zien in Theater Kikker.

The Memory Loss Collection is een groot project waarin Ann Van den Broek aandacht vraagt voor het functioneren van de hersenen en het effect van geheugenverlies. Na 'Blueprint on memory' (te zien op 9 januari in onze Blauwe Zaal) is 'Zooming in on Loss' de tweede voorstelling in deze reeks. 

In deze intieme voorstelling wordt het verband tussen zintuigen, beweging en geheugen verbeeld. Van den Broek zoomt in op details van geheugenverlies, zoals veranderingen in emoties en gezichtsuitdrukking. Ook de relatie tussen herinnering en zintuiglijke waarneming is een thema. Naast de belevingswereld van de persoon die geheugenverlies ondergaat, richt Van den Broek zich ook op de consequenties voor de omgeving. Camera en live geluid zijn belangrijke elementen in deze traag opgebouwde voorstelling. Beide hulpmiddelen brengen bijzondere elementen dichter bij de toeschouwer.

concept & choreografie: Ann Van den Broek, www.wardward.be

  • language no problem

    The far-reaching implications of memory loss are pictured in an intimate manner. Ann Van den Broek zooms in on the changing emotions and visual expressions that occur once memory falters. Cameras and live sound ensure that the audience can zoom in on the extraordinary details.

    This performance is not in Stadsschouwburg Utrecht, you can visit 'Zooming in on loss' in Theater Kikker.

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!